ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

σχεδιασμός συσκευασίας , packaging deisgn

Branding.

Ονομάζουμε, σχεδιάζουμε και επανασχεδιάζουμε εμπορικά σήματα για προϊόντα και υπηρεσίες.

Πρωταρχικός μας στόχος κατά το σχεδιασμό εταιρικής και προϊοντικής ταυτότητας είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής ιστορίας πίσω από κάθε προϊόν, αυτής της ιστορίας που διαφοροποιεί το κάθε brand και το κάνει μοναδικό.

Έρευνα – Σχεδιασμός Λογοτύπου – Εταιρική Ταυτότητα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.

Τόσο στα έντυπα όσο και στα ψηφιακά μέσα, πιστεύουμε ότι ένα όμορφο design συμπληρώνει άρτια την “αφήγηση” μιας ιστορίας.

Από το σχεδιασμό συσκευασίας (package design) στην έντυπη επικοινωνία και το σχεδιασμό ιστοσελίδων, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια, με στόχο τη συνέπεια της ξεχωριστής εικόνας του brand σε κάθε μέσο επικοινωνίας.

Σύνδυάζουμε όλα τα στοιχεία που καθορίζουν ένα ολοκληρωμένο brand από το σχεδιασμό μέχρι την τελική παραγωγή. Το χρώμα, την τυπογραφική επιμέλεια, τα γραφικά, τη φωτογραφία, την εικονογράφηση, το σχέδιο, την παραγωγή.

Δημιουργία Ονοματολογίας – Σχεδιασμός Συσκευασίας (Package Design)

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.

Στην brand value. γνωρίζουμε ότι η επιτυχία στα ψηφιακά μέσα είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού εμφάνισης και περιεχομένου. Γι’ αυτό το λόγο συνδυάζουμε τις δύο αυτές παραμέτρους εξίσου.

Η εικόνα, το περιεχόμενο, η στρατηγική και οι σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές είναι η βάση για την υλοποίηση μίας ξεκάθαρης οπτικής επικοινωνίας, ενός brand που αφήνει το στίγμα του στο χώρο και το χρόνο.

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας – Σχεδιασμός e-shop